KLASA III TECHNIKUM ROLNICZE
PRZEDMIOT | AUTOR | TYTUŁ | WYDAWNICTWO |
Język polski | M. Chmiel, E. Kostrzewa
M. Chmiel, E. Równy
|
„Ponad słowami”. Podręcznik do języka polskiego dla liceum i technikum. Klasa 2 część 1
„Ponad słowami” . Podręcznik do języka polskiego dla liceum i technikum. Klasa 1 część 2 |
Nowa Era |
Matematyka | W. Babiański, L. Chańko, D. Ponczek | Matematyka. Zakres podstawowy. Podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych
Część 1 / 2 |
Nowa Era |
Język niemiecki | Anna Kryczyńska-Pham,
Joanna Szczęk |
Fokus 2 | WSiP |
Geografia | J.Kop, M.Kucharska | Geografia dla maturzysty-społeczno-ekonomiczna świata cz.2 | Wydawnictwo Szkolne PWN |
Język angielski | David Spencer | Getaway 2 | McMillan |
Produkcja zwierzęca | Ewa Marciniak- Kulka | Produkcja zwierzęca cz.1 | REA |
Produkcja roślinna | Z. Czerwiński, A. Gawrońska-Kulesza, S. Lenart, | Produkcja roślinna
Cz.1 |
REA |
Technika w rolnictwie | A. Kulka | Technika w rolnictwie cz.2 | REA |
Działalność gospodarcza w rolnictwie | Gorzelany Teresa, Aue Wiesława | Prowadzenie działalności gospodarczej | WSIP |
KLASA III TECHNIKUM ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
PRZEDMIOT | AUTOR | TYTUŁ | WYDAWNICTWO |
Język polski | M. Chmiel, E. Kostrzewa
M. Chmiel, E. Równy
|
„Ponad słowami”. Podręcznik do języka polskiego dla liceum i technikum. Klasa 1 część 1
„Ponad słowami” . Podręcznik do języka polskiego dla liceum i technikum. Klasa 1 część 2 |
Nowa Era |
Matematyka | W. Babiański, L. Chańko, D. Ponczek | Matematyka. Zakres podstawowy. Podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych. Cz. 1 / 2 | Nowa Era |
Język niemiecki | A. Kryczyńska-Pham, J. Szczęk | Fokus 2 | WSiP |
Geografia | J.Kop, K.Kucharska | Geografia dla maturzysty-geografia społeczno-ekonomiczna cz.2 | Wydawnictwo Szkolne PWN |
Język angielski | David Spencer | Getaway 2 | McMillan |
Planowanie produkcji gastronomicznej | B.Bilska, H.Górska-Warsewicz, B.Sawicka,A.Tul-Krzyszczuk | Organizacja produkcji gastronomicznej | WSiP/ REA |
Obsługa konsumenta | Renata Szajna, Danuta Ławniczak | Usługi gastronomiczne | WSiP/REA |
Podstawy żywienia i higieny | D. Czerwińska, A. Kołajtis Dołowy,
K. Kozłowska, B. Pietruszka
lub
Dorota Czerwińska |
Podręcznik dla technikum żywienia i gospodarstwa domowego.
Zasady żywienia |
Format AB
WSiP/REA |
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem | Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska – Kaczmarek
lub
Małgorzata Konarzewska |
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta cz.2 i cz.3
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 1 i cz.2 |
Format AB
WSiP/REA
|
Działalność gospodarcza w gastronomii | Górska-Warsewicz Hanna, Sawicka Beata, Mikulska Joanna | Działalność gospodarcza w gastronomii | Wydawnictwo Rea |